Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/60/125060/quistbergh.se/public_html/includes/file.inc on line 645 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/60/125060/quistbergh.se/public_html/includes/file.inc on line 645 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/60/125060/quistbergh.se/public_html/includes/file.inc on line 645 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/60/125060/quistbergh.se/public_html/includes/file.inc on line 645 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/60/125060/quistbergh.se/public_html/includes/file.inc on line 645 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/60/125060/quistbergh.se/public_html/includes/file.inc on line 645 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/60/125060/quistbergh.se/public_html/includes/file.inc on line 645 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/60/125060/quistbergh.se/public_html/includes/file.inc on line 645 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/60/125060/quistbergh.se/public_html/includes/file.inc on line 645 Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/60/125060/quistbergh.se/public_html/includes/file.inc on line 645 quistbergh.se | Hittar peppet i deppet

The answer you entered to the math problem is incorrect.

Hemma hos Vera och Kitte

Vera, Kitte och KajsaVera, Kitte och KajsaEfter torsdagens föreläsning i Malmö hämtade min syster Vera och Kitte upp mig i Holma. En Volvo kombi och frikostig garageplats i bottenplanet på huset där de numera bor. Vi enades snabbt om att Tommy skulle dö av lycka om han fick sätta tänderna i alla tomma källarförråd som fanns i garaget. Lägenheten var jättefin och det märktes hur de putsat, fejat och ägnat sommaren åt att åka runt på loppisar för att göra 50-talsfynd. Det kändes så design att jag nästan svimmade. Sedan åt vi falaffel, vilket man ju måste göra vid varje Malmöbesök, och så… krogen. Givetvis ett plejs med 50-talsinredning. Är 50-talet det nya i Malmö?
Det var så kul att se dem och bubbla om livet. Jag somnade gott på en luftmadrass vid ettiden. På fredagen hängde jag med Vera till lärarhögskolan där hon pluggar. Sedan Glassfabriken och fika lite och träffa bland annat Emma. För att hinna med middagen småstressade vi lite. Kitte låg och solade på balkongen efter jobbet på bygget. Vi lagade bland annat quornfiléer (det var ju fest), bönsallad, ugnsbakade honungsrotfrukter, olika såser och överraskningen bestod av… rött vin med parmesanost. Kajsa kom förbi och det var nästan så att vi missade tiden. Eftersom jag hade en föreläsning i Gävle på lördagen var jag tvungen att resa redan på fredagskvällen. Lite förvirring uppstod eftersom ingen hade riktig koll på hur långt det kunde var till Sturups flygplats och vart det låg. Det gick dock bra och vi körde igenom industriområdet där vi bland annat såg Jihads körskola. Klockan 23.19, på flygbussen från Arlanda, fick jag ett sms av Vera där hon recenserade den flaska Tic Tack som jag hade med mig i present från El Salvador:
”Vi korkade upp och jag kan säga att smaken var väldigt lik hembränt! Vatten blandat med aceton, smaskens!”


> läs mer | lägg till ny kommentar | Tipsa en vän

Besvara

Spam-skydd: Lös talet ovan och skriv in resultatet, till exempel "2" för talet "1+1".
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas publikt.
  • Tillåtna HTML-taggar: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <p> <br>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Images can be added to this post.
Mer information om formateringsmöjligheter

Användarinloggning

quistbergh.se nyhetsbrev